Křídla, jablka a dalekohledy : vědecká revoluce - Parisi, Anna, 1961- (Karneval, 2006)
Kniha navazuje na úspěšný titul Magická čísla a bloudící hvězdy. Tentokráte se zabývá nejvýznamnějšími vědeckými objevy historie, které přispěly k formování fyziky, jak ji známe dnes.